Vrienden van ‘O

Word vriend of vriendin van ‘O’ voor minimaal € 30 per jaar. We houden je op de hoogte van ons wel en wee en……1  kaartje  voor de volgende voorstelling is met grote korting te bestellen via deze website.

Hoe word ik vriend van ‘O’ ?

De makkelijkste manier is om het Aanmeldingsformulier te gebruiken op deze pagina.  Geef je gewoon op en je wordt direct geregistreerd nadat je het bedrag van 30 Euro of meer hebt overgemaakt. In de volgende jaren zal tot wederopzegging, jaarlijks het ingevulde bedrag worden geïncasseerd.

Als je meer dan 30 Euro wilt doneren dan kan dat uiteraard direct door het bedrag te wijzigen voordat je op aanmelden klikt.

Als je er weer mee wilt stoppen – uiteraard hopen wij van niet – dan kun je dat altijd even laten weten per mail. Je wordt dan per eerstvolgende datum uitgeschreven.

 

 

 

Wat krijg ik dan als vriend van ‘O’ ?

Direct na betaling krijg je een bevestiging van je deelname aan het vriend van ‘O’ programma.

In deze bevestiging staat ook een Inlogcode die je kunt gebruiken bij het bestellen van kaartjes voor de eerstkomende voorstelling. Bij gebruik van deze inlogcode kun je een toegangskaart bestellen tegen betaling van 1 euro.

Verder ontvang je regelmatig de nieuwsbrief met informatie over het reilen en zeilen van ‘O’.

Ook ontvang je een exclusieve uitnodiging voor bijvoorbeeld de nieuwjaarsreceptie ergens in Amsterdam

/*