Nieuw seizoen 2011-2012

Theatergroep ‘O’ is weer terug van vakantie.

We zijn weer begonnen met een nieuw – nog nooit opgevoerd – stuk. Het stuk heet “Burgemeester maken” en gaat voornamelijk over het wel en wee van de bewoners van een bejaardencentrum in een klein dorp waar de burgemeester een nog al discutabele en prominente rol speelt. Het wordt een stuk met veel muziek, dans, zang en al dan niet billeknijpende teksten.

bejaardencentrumHet stuk is geschreven door een oud bekende van theatergroep ‘O’ – Jan de Groot. Hij zal het stuk in dit komende seizoen met ons regisseren. De eerste opvoering zal zijn in Maart 2012 in het Polanentheater en later zullen we het ook een aantal keren in de Engelenbak uitvoeren.

Als dit je aanspreekt kun je altijd 1 van de bestuursleden mailen of bellen (zie de ledenlijst), of gewoon eens even langskomen in oktober of later. Je bent van harte welkom.

Liever Experimenteel Toneel?
Als je meer zin hebt in een wat experimentelere aanpak dan is er ook LAB-O. Een groepje mensen uit theatergroep ‘o’ aangevuld met jongeren en ouderen die graag experimenteel toneelspelen. We hebben in oktober weer een eerste bijeenkomst om te brainstormen wat en hoe we willen spelen op vrij korte termijn. Als je daar interesse in hebt kun je altijd even bellen met 1 van de (bestuurs)leden. Zie ledenlijst.

/*