Selecteer een pagina

CORONA Maatregelen

Ook wij hebben als toneelvereniging een vrij bijzondere tijd achter de rug. De aanvankelijk geplande voorstelling “Hotel La Luca” heeft op de valreep geen doorgang kunnen vinden.

Er zijn al een groot aantal mensen die reeds kaarten hadden besteld en betaald. Wij hebben deze mensen in een apart bericht persoonlijk benaderd om een en ander uit te leggen en voor te stellen. Inmiddels hebben vele mensen al gereageerd. Er zijn mensen die hebben aangegeven om de reeds bestelde kaarten voor deze productie te laten staan voor een volgende gelegenheid. Welnu, deze gelegenheid doet zich binnenkort voor met het spelen van VIER KEER O. Wij zullen deze mensen apart benaderen om met hun reeds betaalde kaarten alsnog een keuze te doen voor de speeldata in september en oktober.

Wij hebben in de afgelopen maanden enorm veel gerepeteerd via ZOOM en MsTeams, maar de laatste weken komen we ook weer bij elkaar in het Polanen. We hebben bewust gekozen voor vier korte stukken die we met een klein groepje kunnen spelen en repeteren. Maar voor de toeschouwer zal er weinig van te merken zijn aangezien we hiermee toch een heel leuk totaalprogramma hebben gemaakt.

Inmiddels mogen alle 90 plaatsen weer bezet worden dus er zijn geen beperkingen meer. Maar dan moeten wij wel checken op QR code bij de deur. Wij hebben er als theatergroep weer enorm veel zin in om u uit te nodigen voor een leuke theateravond of middag in het Polanentheater.

Kaarten bestellen 

Wij houden u op de hoogte bij eventuele wijzigingen en ontwikkelingen!

Het bestuur van Theatergroep ‘O’

/*