2016 Lang & Gelukkig – Foto’s Video

Wie kent nou niet de sprookjes van Roodkapje en de Wolf de Zeven geitjes of van Assepoester?

We zijn er allemaal mee grootgebracht. Het heeft  ons als kind geleerd onderscheid te maken tussen goed en slecht. Te geloven in het goede en hoop te houden in slechte tijden. Ooit komt het weer goed. Want uiteindelijk komt de liefde voorbij en zul je een leven vol geluk, liefde en natuurlijk een goede gezondheid hebben. Zowel fysiek als geestelijk. We worden allemaal honderd jaar.

Als kind sta je open en laat je je verwonderen door wat er om je heen gebeurt, leef je volledig mee met de figuren en laat je je meeslepen in het verhaal. Als volwassene weet je wel beter. Heb je de lessen van het leven geleerd, levenservaring opgedaan en gieniet je van de verwondering van het kind. U bent tevreden. Maar is dat genoeg?

In de voorstelling neemt de alom bekende fee u mee langs de verhaallijnen van de verschillende sprookjesfiguren die elkaar in het bos ontmoeten. De figuren zijn herkenbaar, echter de situaties en interacties zijn naar het heden gebracht. Uitvergroot en direct in fysiek spel. Direct en genuanceerd in woord en soms in beleving, zonder het sprookjesverhaal en het bestaansrecht van de sprookjesfiguren uit het oog te verliezen.

Het geheel wordt begeleid met zang en muziek van bekende melodieën maar met nieuwe teksten, waardoor u de neiging hebt om mee te zingen.

We hebben met veel passie en plezier aan de voorstelling gewerkt en dit zult u ook terugzien in deze geweldige ‘O’ uitvoering, zodat u ook de zaal met een glimlach zult verlaten en u nog Lang en Gelukkig leeft!

/*