Selecteer een pagina

Theatergroep ‘O’ is met bijna 135 jaar de oudste toneelgroep van Amsterdam. Voor de verdere geschiedenis kun je op deze site allerlei informatie vinden. Ook kun je een ruime documentatie, foto’s en video’s bekijken die je een inzicht geven van onze ambities, werkzaamheden en vooral heel veel toneelplezier.

We spelen meestal bestaande stukken voor een groot aantal spelers, maar in het komende seizoen gaan we ook een experimenteel stuk opzetten met veel improvisaties, muziek en beweging. We zullen dit stuk vooral gaan opvoeren in de Bochel (het oude badhuis – zie het menu Informatie) omdat het thema van dit stuk daar ook sterk mee te maken heeft. De repetities voor dit tweede stuk zullen op een andere avond plaatsvinden dan de reguliere woensdagavond.

Wil je alleen ‘maar’ muziek, decor of publiciteit doen dan ben je uiteraard ook van harte welkom. En zie je er na een paar keer meelopen vanaf, geen enkel probleem.

Als je eens langs wilt komen ben je elke woensdag van harte welkom in het Polanentheater in Amsterdam West (zie het menu Informatie op deze website voor de adresgegevens). We hebben een grote club van zo’n ruim 20 leden. Maar we kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Vooral als je tussen de 16 en 30 bent dan ben je van harte welkom want op dit ogenblik is deze leeftijdscategorie niet heel sterk vertegenwoordigd.

Je kunt altijd eerst even contact opnemen met onze secretaris, voorzitter of mailen naar een willekeurig lid.
Tot binnenkort,
Pim Kuyper

/*